O meni

Rodil sem se leta 1973 v znamenju škorpijona. V otroštvu kot tudi kasneje mi je šola kar šla, tako da sem imel ogromno prostega časa. Ta čas sem preživel razpet med treningi in popoldnevi nekje za Dravo ali za Dravinjo. Trganje hlač po drevesih, kurjenje ognja v mrzlih zimskih dneh in pitje vode iz potoka mi je bila tako rekoč položena v zibko.

V osnovni šoli sem se vedno resneje ukvarjal s športom, kjer sem bil kar precej uspešen v streljanju. Tako sem bil reden udeleženec vseh večjih tekmovanj na področju bivše Jugoslavije kar kakšno desetletje ali več. Tako se je nabralo kar precej preživetih dni na poti, z njimi medalj, pokalov in kar je najpomembneje vztrajnosti in izkušenj.

Čeprav po duši družboslovec sem na koncu končal na fakulteti za gradbeništvo in sedaj opravljam poklic inženirja, ki me tudi zelo veseli.

Ljubezen do potovanj sem začutil že zelo zgodaj. Mogoče se je ta ljubezen pričela ravno s športnimi potovanji v prelepi bivši skupni državi. V zgodnjih dvajsetih sem se kar nekaj potepal skupaj s pedagogi po Evropi. Prvo resno potovanje pa je bilo pri 26 s tedanjim dekletom skoraj mesec dni z nahrbtnikom po Tajski.

Nazare, Portugalska

Srečen sem, da delam v poklicu, kjer sem lahko vsak dan kreativen. To kreativnost in navdih mnogo krat črpam iz podob, ki sem jih srečal na poti. Prav vsak dan se skušam spomniti, kakšno srečo imamo, da sem se rodil v svetu, kjer so mi skoraj vse poti odprte.

Skozi potovanja po svetu se želim učiti. Te izkušnje in spoznanja želim prenesti naprej. Ljudem želim prenesti spoznanje o lepoti sveta in o lepoti življenja. Ko enkrat spoznaš postane življenje dosti lažje.

Zakaj potujem z avtom? Ker mi avto nudi neizmerno svobodo, spanje pod milim nebom in stanjem na prav vsakem ovinku v iskanju najlepše svetlobe v objektiv mojega aparata..